A naptár szinkronizálása külső naptárba

A CooSpace naptárát be lehet illeszteni a nevesebb e-mail szolgáltatók által biztosított naptárakba (Gmail, yahoo, hotmail) és a MS Outlook naptárba is. A beillesztés után a szinkronizáció automatikusan működik, s így a CooSpace eseményei folyamatosan elérhetőek lesznek az adott naptárban.

A beillesztéshez kattintson a bal oldai menüben a naptár alatt a "Naptár szinkronizálása" feliratra.

 

Majd a megjelenő felületen válassza ki a megfelelő szolgáltatót vagy az MS Outlookot.

cs_felület2.png

Ekkor megjelenik a link (URL), ami szükséges lesz a beillesztés végrehajtásához. Ezt a linket másolja ki (ctrl+c vagy jobb egér kattintás után másolás), majd kövesse a lent található adott szolgáltatóra vonatkozó aloldalon lévő utasításokat. Az adott szolgáltatóra vonatkozó lépések a CooSpaceben is megjelennek a szolgáltató választás után.cs_felület3.png

 

Google naptár (gmail)

Ha rendelkezik gmail vagy google fiókkal, akkor az alábbi pár egyszerű lépéssel hozzákapcsolhatja a CooSpace naptárát a google naptárjához, így a CooSpace eseményei ott is megjelennek.

Hotmail

Ha rendelkezik hotmail ( = outlook.com) fiókkal, akkor az alábbi pár egyszerű lépéssel hozzákapcsolhatja a CooSpace naptárát a hotmail naptárjához, így a CooSpace eseményei ott is megjelennek.

Yahoo

Ha rendelkezik yahoo fiókkal, akkor az alábbi pár egyszerű lépéssel hozzákapcsolhatja a CooSpace naptárát a yahoo naptárjához, így a CooSpace eseményei ott is megjelennek.

MS Outlook

A MS Outlook-ba való beillesztéshez elegendő, ha a program éppen fut a számítógépen és a CooSpacetől kapott URL címet beilleszti egy böngésző címsorába és Entert nyom.