Változáskövetés

 

A felhasználók többsége több színtérnek is tagja, és színterenként több eszközt is használ általában, ezért a legutóbbi látogatás óta történt események gyors megtalálásához a CooSpace több lehetőséget is kínál.

A CooSpacebe való belépés nélkül is tájékozódhat az eseményekről e-mail értesítések által. Ehhez adja meg e-mail címét a profiljában, és állítsa be a kívánt értesítéseket és azok gyarkoriságát.

A CooSpacebe belépve több módon tájékozódhat az új eseményekről. Ezekről itt olvashat lentebb.

 

Hírfolyam

A tájékozódás egyik legegyszerűbb módja, ha a bal oldalon alul található Hírfolyam doboz tartalmát figyelemmel kíséri.

Ebben a listában azok az események jelennek meg, amelyekre a profilunkban azonnali vagy napi értesítést beállítottunk.

hirfolyam.png 

A lista folyamatosan frissül. Ha meglátogatjuk azt az eszközt, amiről itt megjelent egy esemény, akkor a látogatás után már nem lesz ott a listában az esemény.

Az adott típusú eseményből több is történhetett a legutóbbi látogatásunk óta. Ezt jelzik a listában a számok. Az adott esemény típushoz tartozó részletes listát a mellette lévő "le" ikonra kattintva érheti el.

Az adott eszközhöz, amiben az esemény történt elnavigálhatunk magunk is, de egyszerűbb, ha a részletes listában az eszköz nevére kattintunk. Az eszközt tartalmazó színtér neve is kattintható.

 

Színtérlistában lévő értesítés ikonok

A színtérlistájában a színterek nevei mellett megjelenő ikonok is tájékoztatják az új eseményekről.

szinter_lista_uj_esemenyek.png

Álljon rá az egérmutatóval az adott ikonra, akkor egy rövid feliratból megtudhatja az adott eszközhöz tartozó új események számát is.

Az ikonokra rá is lehet kattintani, ekkor az adott eszközből az első olyanhoz viszi a rendszer, ahol új esemény történt.

Az ikonok folyamatosan frissülnek. Ha meglátogatjuk azt az eszközt, amiről itt értesítő ikon van, akkor a látogatás után már nem lesz ott az ikon.

 

Új eszközpéldányok jelzése a színtérben

Azon eszköz példányok neve mellett egy csillag található, amelyeket létrehozásuk óta még nem látogattunk meg.

szinterfooldal_uj_eszkozpeldany.png

Címkék: értesítés, változáskövetés